Calhau GrandeMadeira VakantieHuisjes

Zwembad

De plek om te ontspannen na uw avontuurlijke dag op Madeira eiland!

Als u een goede plek wil om te ontspannen bij de zon en naar het zingen van de vogels te luisteren, is ons zwembadomgeving de beste optie. Gelegen op het laagste niveau van Calhau Grande, wordt het zwembad gedeeld door alle huisjes en heeft een 180º uitzicht op de oceaan. Het is ongeveer 9x5 meter en wordt omringd door tuinen. Hier kunt u genieten van de groene gebieden en het oceaanlandschap.

De temperatuur van het water is hetzelfde als de omringende natuurlijke temperatuur. In de zomer varieert het tussen 22 en 28 graden Celsius en in de winter tussen 14 en 22 graden. Op deze manier is het niet nodig het zwembadwater te verwarmen, waardoor de negatieve impact van onze huizen in de natuurlijke omgeving tot een minimum wordt beperkt. Het gebied is bedekt met een WIFI-netwerk en u kunt het gerust gebruiken tijdens uw zonnebad.

Het is de moeite waard om een bad te nemen in dit zwembad terwijl u naar de prachtige blauwe horizon kijkt – alleen de oceaan ligt voor u. U zult deze ervaring nooit vergeten en u bent van harte uitgenodigd om ons opnieuw te bezoeken, wanneer u het maar wenst.